Вінниця
24.04.2024
8.17° C
Вгору

“Серце до серця”: у Вінниці збирають кошти на медичного обладнання для дитячих лікарень

У Вінниці розпочалась благодійна акція “Серце до серця”, яка передбачає зібрання коштів на придбання неонатального медичного обладнання для дитячих лікарень України.

Про це розповіла представниця Всеукраїнського благодійного фонду “Серце до серця” у Вінницькій області Марина Міцишина.

Триватиме збір коштів до 30 вересня. Оскільки через карантинні обмеження волонтери фонду не зможуть працювати на вулиці – буде встановлено опломбовані скриньки з емблемою акції у різних куточках міста. Крім того, зробити внесок можна буде через банківські установи та термінали самообслуговування.

“Обов’язково, коли ви будете перекидати кошти, вказувати, що це саме від Вінницької області (спочатку треба зазначити, яка це територіальна громада). Ми вирішили, що скриньки передамо, по-перше, в територіальні громади, де будуть відповідальні особи. Скриньки будуть роздані як в структурні підрозділи міської адміністрації, так і на різні підприємства”, – зазначає пані Міцишина.

За кошти, зібрані під час цьогорічної акції “Серце до серця”, буде придбано обладнання для проведення лікувальної гіпотермії та постійного нейромоніторингу діток, які народилися у стані асфіксії, а також обладнання для реанімобілів, завдяки яким можливо підтримувати життєві функції дитини та проводити постійний моніторинг упродовж усього періоду її транспортування.

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin