Вінниця
29.03.2024
8.25° C
Вгору

На Вінниччині вандали розтрощили зону відпочинку та залишили купу сміття  

У Бершадському лісгоспі вандали потрощили зону відпочинку. Невідомі зламали дитячу гірку, гойдалку, вибили двері вбиральні та залишили чимало сміття. 

Про це повідомляють у пресслужбі Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства. 

“Свого часу силами і коштами державного підприємства “Бершадський лісгосп” у Бершадському лісництві створили лісівничий еколого-просвітницький пункт “Устянська дача”. Тут охочі мали змогу змістовно та з користю провести своє дозвілля, краще пізнати ліс, а також особливості флори та фауни цієї місцевості. Для зручності поставили дерев’яні столи, лавки та ошатні альтанки. Подбали лісівники й про найменших гостей: створили для них майданчики з гойдалками, гірками та драбинками. Але знайшлися й ті, кому начхати на людську працю. Нещодавно невідомі особи вчинили акт вандалізму у рекреаційному пункті. Вони потрощили гойдалки та дитячі гірки, пошкодили накриття та вибили двері у туалеті. Тепер лісівникам доведеться відновлювати зруйновані об’єкти за свій кошт”, — йдеться у повідомленні. 

В адміністрації “Бершадський лісгосп” просять усіх, хто володіє хоч якоюсь інформацією або став свідком таких варварських дій, звернутися у лісгосп. А відвідувачів, в свою чергу, закликають не смітити, поважати чужу працю, цінувати створене та не пошкоджувати споруди. 

“Створюючи еколого-просвітницькі пункти та рекреаційні зони, лісівники роблять все для того, щоб люди змогли культурно і з користю відпочити у лісі, набратись нових знань та приємних емоцій. Та, на жаль, знаходяться й такі, які зводять плоди благородної праці нанівець. Як кажуть, ламати – не будувати. Та чому через такі ганебні вчинки повинні страждати інші? Доки буде траплятися така неприпустима поведінка та неповага до людської праці”, — додають у закладі. 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin