Вінниця
19.04.2024
4.2° C
Вгору

На Вінниччині облаштували підпільний гральний заклад для “VIP-клієнтів”  

Незаконний гральний заклад облаштували у приватному будинку. Як з’ясувалось, його послугами користувались лише “перевірені” відвідувачі, які знали, як потрапити на закриту територію. 

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області. 

30 березня, на території приватного будинку, який знаходився у Могилеві-Подільському, поліцейські викрили підпільний гральних заклад. Правоохоронці вилучили з каси майже півтори тисячі гривень, а також 10 комп’ютерних моніторів, 7 системних блоків та інше обладнання, яке використовувалось для організації незаконної діяльності.  

Як з’ясувалось, заклад працював цілодобово. Однак його послугами користуються лише “перевірені” відвідувачі, які знали, як потрапити на закриту приватну територію. 

 

За цим у поліції розпочали розслідування кримінального провадження за частиною 1 статті 203- 2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Організаторам грального бізнесу загрожує штраф від 10 (170 тисяч гривень) до 40 (680 тисяч гривень) тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком на один рік. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin