Вінниця
19.04.2024
7.89° C
Вгору

У квітні вінничани зможуть пересуватися містом за допомогою велосипедів Nextbike

З першого квітня у Вінниці відновлює роботу муніципальний велопрокат. У різних частинах міста на 25 велостанціях можна буде орендувати двоколісний транспортний засіб. Наразі налагоджують роботу станцій та доставляють на них байки.  

«Запуск велопрокатуNextbike у Вінниці стартує першого квітня. Наразі станції працюють в тестовому режимі. Велосипеди, які пройшли технічне обслуговування, відсьогодні вже стоятимуть на станціях. Також їх продовжать доставляти і наступного тижня. Загалом на стаціях буде розміщено 180 байків», – розповів головний спеціаліст відділу транспорту та зв’язку департаменту енергетики, транспорту та зв’язку міської ради Андрій Сорокін. 

Представник компанії Nextbike Україна у Вінниці Олександр Царевський  зазначив,  що до 7 квітня при купівлі “місячного” абонементу повертають 50 грн на рахунок. Вартість такого абонементу 250 грн. Відзначимо, що абонемент діє у Вінниці, Львові, Одесі, Харкові, Івано-Франківську.  

«Ми розконсервовуємо станції, тестуємо апаратуру і стартуємо. Якщо гарна, сонячна погода, то це гарна альтернатива громадському транспорту», – додав Олександр Царевський.  

 

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin