Вінниця
25.04.2024
9.13° C
Вгору

«Світ навколо нас. Пам’ять про Чорнобиль»: у Вінниці проводять особливий конкурс дитячих малюнків  

У квітні відбудеться XХІІ виставка-конкурс дитячого малюнку «Світ навколо нас. Пам’ять про Чорнобиль». Захід приурочений до 35-річчя вшанування героїчного подвигу ліквідаторів Чорнобильської катастрофи. Виставку-конкурс можна буде переглянути у онлайн форматі на культурному порталі міста «VinCulture Code». 

До участі у виставці-конкурсі запрошуються вихованці творчих студій та учні мистецьких шкіл Вінницької міської територіальної громади у двох вікових категоріях: молодшій (від 5 до 12 років); старшій (від 13 до 16 років).  

Як зазначають організатори, роботи повинні відповідати заданій загальній тематиці виставки-конкурсу, відображати неповторність живої природи та піднімати питання необхідності збереження навколишнього середовища і бережливого ставлення до нього. У тому числі через авторське бачення наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, висвітлення мужності та героїчного подвигу ліквідаторів Чорнобильської катастрофи. 

Роботи учасників оформлені у рами з паспарту подаються у термін до 15 квітня (включно) 2021 року до Вінницької дитячої художньої школи за адресою: вул. Магістратська, 66. Електронні копії конкурсних робіт публікуються на Культурному порталі міста «VinCulture Code». 

 Переможців нагородять грамотами департаменту культури та подарунками. Решта учасників отримують подяки. 

Як подати заяву на участь в конкурсі та дізнатися більше про умови конкурсу, можна на сайті Вінницької міської ради.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin