Вінниця
20.04.2024
2.63° C
Вгору

“Не хотів його вбивати. Він мене образив”: у Вінниці в будинку знайшли мертвого робітника  

Власник одного з приватних будинків у Староміському мікрорайоні Вінниці знайшов мертвого робітника з ознаками насильницької смертіПротягом години оперативники встановили та затримали зловмисника, причетного до його вбивства.  

Про це повідомляє відділ комунікації поліції. 

Слідчо-оперативною групою правоохоронців було встановлено, що 48-річний чоловік, житель Кіровоградської області, помер у результаті проникаючого ножового поранення в ділянці серця. 

За словами т. в. о заступника начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Андрія Дамзіна, після проведення першочерговихрозшукових та слідчих дій з’ясувалось, що вночі, четверо чоловіків розпивали спиртні напої, під час чого між двома з них виник раптовий словесний конфлікт. Зловмиснику не сподобалось, що потерпілий образливо висловився у його бік. Після застілля ображений чоловік вирішив помститись. Він взяв зі столу кухонний ніж та вдарив ним свого кривдника. Потерпілий помер миттєво. Зібрані поліцейськими докази змусили підозрюваного зізнатися у скоєному. 

Наразі правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), за що передбачено до 15 років ув’язнення. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin