Вінниця
20.04.2024
2.81° C
Вгору

У Вінниці власники трьох розважальних закладів заплатять штраф за порушення правил карантину

У Вінниці поліцейські щотижня перевірятимуть як люди дотримуються правил карантину. Відтак, впродовж минулого тижня виявили 453 порушників на яких склали адмінматеріали. Відомо, що з них 45 – на  власників розважальних закладів, 3 – перевізники.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, поліцейські блоку превентивної діяльності з початку запровадження карантинних обмежень проводять перевірки розважальних закладів з метою недопущення ними порушень запроваджених карантинних обмежень, зокрема, надання послуг після 24 години.

За минулі вихідні поліцейські виявили в обласному центрі три розважальних заклади, які працювали з порушенням карантинних вимог. За організацію дозвілля та недотримання адміністрацією закладу карантинних обмежень щодо розміщення відвідувачів понад дозволену кількість працівники поліції склали три адмінматеріали. Таке правопорушення тягне за собою накладення штрафу на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Зокрема, у Вінниці працівники поліції виявили нічний розважальний заклад, який попри встановлені карантинні обмеження організував для своїх відвідувачів дискотеку, – повідомили у поліції

За результатами виявлених порушень протягом тижня поліцейські склали 453 адмінматеріали, з них 408 постанов за перебування в громадських місцях, спорудах, громадському транспорті під час карантину без засобів індивідуального захисту..

З метою запобігання поширення COVID-19 на території області такі рейди з перевірки закладів харчування, розважальних закладів, нічних клубів, поліцейські Вінниччини проводять на постійній основі до завершення запроваджених карантинних обмежень.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin