Вінниця
18.04.2024
5.16° C
Вгору

У Вінниці багатодітним сім’ям планують видати пільговий проїзд

Виконавчий комітет Вінницької міської ради вніс зміни у “Порядок надання пільг на проїзд у міському електричному та автомобільному транспорті загального користування”. Згідно з рішенням, планується надати пільговий проїзд багатодітним родинам, в яких 5 і більше дітей.

Виконком вирішив:

Внести зміни до Порядку надання пільг на проїзд у міському електротранспорті та автомобільному транспорті загального користування, який працює в звичайному режимі руху, батькам багатодітних сімей, які мешкають на території Вінницької міської територіальної громади та в яких виховується п’ятеро і більше дітей віком до 18 років» (далі – Порядок), який затверджено рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.02.2021 року №357, а саме:

1. 1. Пункт 16 Порядку викласти в новій редакції наступного змісту: «16. Фінансування компенсаційних виплат за пільговий проїзд батьків багатодітних сімей, відповідно до цього Порядку, здійснюється за рахунок та в межах коштів, що передбачені в бюджеті ВМТГ на відповідний бюджетний рік на компенсацію за безплатний проїзд батьків багатодітних сімей, які мешкають на території Вінницької міської територіальної громади, (до 01.03.2021 року – за рахунок та в межах коштів, що передбачені в бюджеті ВМТГ на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян Вінницької міської територіальної громади)».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin