Вінниця
24.04.2024
11.9° C
Вгору

У вінницькій аптеці пограбували пенсіонера

17 березня у Вінниці оперативники затримали двох чоловіків, причетних до пограбування 60 – річного вінничанина. На очах у потерпілого правопорушники відібрали пакет з грошима та особистими речами.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

Пограбували пенсіонера в приміщенні аптеки по вулиці Привокзальній. У чоловіка забрали дві тисячі гривень, паспорт та банківську картку.

За словами начальника Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрія Голуба, потерпілий надав поліцейським опис зловмисників та згодом опізнав нападників. У ході проведення розшукових заходів працівники поліції затримали підозрюваних на території місцевого автовокзалу. Ними виявились 26 – річний вінничанин та його 32-річний спільник без постійного місця проживання. У зловмисників поліцейські вилучили документи потерпілого та частину коштів.

Підозрювані затримані у процесуальному порядку та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Правоохоронці перевіряють чоловіків на причетність до вчинення аналогічних злочинів. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення зловмисникам загрожує покарання до 6 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про оголошення їм про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin