Вінниця
25.04.2024
11.63° C
Вгору

Володимир Гройсман закликав уряд оприлюднити чіткий план вакцинації українців  

Уже майже місяць як в Україні ситуація з коронавірусом і вакцинацією в Україні критична. Ця проблема неабияк тривожить експрем’єр України Володимира Гройсмана, адже він щиро бажає, щоб в нашій державі якнайшвидше закінчилася пандемія. Тому він звертається до уряду та вимагає найближчими днями оприлюднити чіткий план забезпечення України вакциною протягом наступних 6 місяців. 

“Вимагаю від уряду найближчими днями забезпечити помісячний звіт, який препарат і в якій кількості буде в Україні. Як він буде розповсюджений регіонами. Щодня інформуйте, скільки людей отримали вакцини і які були побічні ефекти. Вважаю, ця інформація підвищить рівень довіри до вакцинації в Україні. Це важливо для перемоги над пандемією”, – закликав Володимир Гройсман.  

Також Володимир Гройсман наголосив негайно замінити обмеження на вакцинацію, адже сотні тисяч українців стоять в черзі і не можуть вакцинуватись, через відповідні рішення уряду.  

“Не треба дискримінувати людей. Йдеться про їхню безпеку. Усі люди 18+ мають право отримати в Україні вакцину”, – додав політик.  

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin